Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoimet työpaikat

 


20.3.2017

Haemme jatkuvasti kokeineita alan ammattilaisia mukaan erilaisiin projekteihimme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Pohjois-Suomi, Jouni Juurikka 040 730 2053
Etelä-Suomi, Jukka Kirjavainen 040 576 1841

tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@carement.fi


10.1.2017 

Carement Oy on keväällä 2006 toimintansa aloittanut infra-alan moniosaaja. Toimintamme vahva lähtökohta on sertifioitu laatujärjestelmä, joka takaa asiakkaalle varman ja toimivan kokonaisuuden. Vahvimpia osaamisalueitamme ovat tie- ja katuomaisuuden hallinta, kunnossapidon ja ylläpidon asiantuntijapalvelut, maatutkaukset ja rakenteenparantamisen suunnittelu. Toimipaikkamme sijaitsevat Rovaniemellä, Oulussa, Suonenjoella ja Malmilla.

  

Haemme kesätyöntekijöitä töihin kesän 2017 erilaisiin projekteihin. Työ sopii etenkin 1. ja 2. vuoden insinööriopiskelijoille haalariharjoitteluksi. Alan työkokemus ei ole välttämättömyys. Työn kesto on 2-5 kk (huhti-lokakuu). Työtehtäviä ovat mm. erilaiset inventointitehtävät, jotka edellyttävät matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työtehtävät sijaitsevat ympäri Suomea. Tehtäviin koulutetaan. Ajokortti on välttämätön ja Tieturva- kurssit katsotaan eduksi.

Lähetä ansioluettelosi ja työpaikkahakemuksesi erillisinä liitetiedostoina pdf/word -muodossa sähköpostilla: pasi.riissanen@carement.fi 13.2.2017 mennessä.

Merkitse viestin aiheeksi ”Kesätyö, Etunimi Sukunimi, asuinpaikkakunta”

Hakemukset käsitellään huhtikuun loppuun mennessä.